#100dageraktivitet

Det er jo så populært nå som det nye året starter, etter at vi har kost oss hele jula, å sette inn støtet for trening og et sunt liv.

Dette handler litt om det, men mest om alt å sette seg et mål som du kan greie. Et mål som er tilpasset deg. Det er viktig å utfordre seg selv, men likevel lykkes. Det er en fin linje å balansere på…

#100dageraktivitet er en slik ting som alle kan greie. Det er nok at du gjør en ting hver dag.  En aktivitet som gjør at du svetter litt eller mye. Noen dager vil nok være litt slappere enn andre, men det viktigste er å ikke gi seg, men stå på.

image

En av de tingene som jeg syns var vanskelig, var å få gjort noe hver eneste dag. Noen dager var bare full fart fra morgen til kveld med jobb og andre ting. Så etter at jeg hadde kjørt mine første noen og førtidager og brutt hele greia pga av en dag… ja da var det ikke mye skøy nei. Derfor ga deg meg en ny boost å lese om min venninne Elin Krey sin regel.

Dersom du gjør to ting eller tre eller fire ting en dag, sparer du deg opp en(eller to eller tre eller fire) dag(er) fri. Det har hendt at jeg har vært skyldig en dag, men slikt er til skjeldenheten og på ingen måte ønskelig.

Det som virkelig gir meg inspirasjon til å fortsette( jeg er nå i dag 25 dager unna mine 100 dager  aktivitet) er at jeg blir i bedre form. Yeei me 🙂 Et bonus på veien er de som jeg nå har inspirert til å prøve det samme!

Så prøv du også!

#100dageraktivitet

– Du bestemmer aktiviteten, den er for deg, og gir deg utfordring og helst litt svette.

– Gjør du to ting en dag, kan du ta en dag fri.

– Det er hyggelig om du tar bilder og bruker #100dageraktivitet på instagram. Så kan vi motiverer hver andre.

Når jeg er ferdig med mine 100. Ja da tror jeg nok jeg prøver på 100 til 🙂

This entry was posted in Mitt liv som sporty :-). Bookmark the permalink.

3 Responses to #100dageraktivitet

  1. line says:

    Lykke til Charlotte vennen og Line! Glede mæ te å se bilda på instagram 🙂

  2. L!ne says:

    Dette ska jeg prøva meg på!
    så kult ut 😀

  3. Charlotte says:

    Detta skal æ prøve på:D
    begynne på mandag!#100dageriaktivitet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *