Hvor er Widerøe, når jeg trenger dem???

Etter ei innholdsrik helg på Averøy. Med dommeroppdrag på Midt Norsk Mesterskap og koselig selskap på Atlanterhavsveien sjøhus. Ja så var det på tide å vende nesen nordover.

Vi(jeg, Anita og slippers Hoybakken) fikk skyss til flyplassen i Kristiansund. På Kvernberget som flyplassen heter sjekket vi inn og gjorde oss klar til å fly avgårde. Men så lett skulle det ikke være. Over høytaleranlegget annonserte personalet at SAS flyet vårt hadde gjennomført en overflygning på grunn av lavt skydekke. Plukk opp bagasjen, gå i bussene – flyet deres lander i Molde og venter på dere der. Det var beskjeden vi fikk og avgårde bar det.

bilde (2)

Det var en liten times busstur, og det kunne vært en veldig hyggelig tur, hadde det ikke vært for:

1. Da vi kjørte ut fra Kvernberget var skydekket så høyt at æ nesten holdt på å svime av. Det var jo så vidt det var skyer. Hvor er Widerøe, når jeg trenger dem?? De hadde jo landet her uten problem!!!

2. Plutselig kom radioen på høyt og skrikende. For det er visst VM på ski. Blæææh! En eller ainna skiskytter-stafett av nåkka slag. Gud for et unødvendig bråk!

Omsider kom vi frem til Årø lufthavn i Molde. Her gjorde jeg unna en kort tissepause og ombord i flyet med oss.

bilde (1)

 

Her ser dere Anita og Hilde inne i flyet med en dramatisk gjemselslek. Rett før dette var vi selvfølgelig på vei inn i flyet, og da var det nødvendig å posere litt 🙂

Men gud kor træg alle andre var å komme seg ombord!!! Heldigvis kom vi oss avgårde, og vi nådde flyet vårt nordover også. Alt i alt en god dag… selv om ikke bagasjen kom til samme tid som oss…

 

This entry was posted in Alt mulig. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *