Julebloggen del 13: Romjulstrening

Vi e nu en herlig gjeng i Andenes Drill. Når alle de røde dagan e over i jula, og det e fint å finne på nåkka ainna, ja dæ finn vi oss en plass også trena vi litt. Detta e helt valgfrie treningsdaga. Men likevel e det mange av utøveran som sette pris på å komme sæ på trening, om så bare for en times tid eller sånn.

Som dokker ser har vi det artig også 🙂

I år går romjulstreninga av stabelen 28.-30.desember, hver dag fra 12:00-17:00, og  mange av dissa timan går til å lære inn eller justere på de siste koreografian for sesongen. I år hadde vi romjulstreninga på skolen, med godt oppmøte av trivelige utøvere.

Her ser dokker ho Martine som hoppa og sprett rundt på xstrutten sin.

Den første dagen blei romjulstreninga litt ekstra hektisk, for da dro vi liksågreit innom å hadde opptreden på den offisielle åpninga av romjulsturneringa for fotball. Detta e ei turnering til minne om han Fredrik Stave, og pengan går til kreftsaken. Ordførarn åpna med noen fine og velvalgte ord, etterpå viste først ho Amalie, så ho Veslemøy frem drilldansan sine, deretter kjørte vi 1baton med Martine, Anett, Isabell, Susann, Vibeke og Karoline. Masse fine ord og tilbakemeldinger fra publikum, og god trening for jentene 🙂

Så va det bare å hive sæ i trening igjen 🙂

This entry was posted in Andenes Drill, Julebloggerier. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *