Tusen takk for oppmerksomheten Andøy Kommune :-)

Kem hadde vel trudd at æ va så kulturellt verdig at æ førrtjente pris 🙂

http://andoyposten.no/nyheter/rets-kulturpris-til-line-tollefsen

Årets kulturpris til Line Tollefsen

Mandag ettermiddag vedtok formannskapet i Andøy å tildele Andøy kommunes kulturpris for 2010 til Line Tollefsen.

Kulturprisen henger høyt, og vi er veldig glad for å kunne tildele denne prisen til Line Tollefsen, sier ordfører Jonni Helge Solsvik.

– Meget imponerende
Solsvik sier at formannskapet i sin begrunnelse har lagt vekt på det fantastiske arbeidet Tollefsen har gjort med Andenes Drill.
– Det er et relativt nytt fritidstilbud i Andøy, og ble startet så sent som i 2008, men aktiviserer i dag mellom 35 og 40 ungdommer, sier han. Solsvik forteller at det at hun har klart å utvikle dette miljøet, slik at det i dag har utøvere som hevder seg i norgestoppen, og også utenfor landets grenser, er meget imponerende.
– Vi har også lagt vekt på det helt spesielle gode miljøet hun har skapt rundt Andenes Drill, sier ordfører Jonni Helge Solsvik. Kulturprisen er planlagt delt ut i forbindelse med åpningen av årets kulturuke i slutten av april.

Les mer om årets kulturprisvinner i papirutgaven av Andøyposten torsdag 17. mars

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tusen takk for oppmerksomheten Andøy Kommune :-)

  1. jørgen says:

    fin du…

  2. Lill Inger says:

    Gratulerer:) Du fortjener dette så inderlig. Det er ikke mange som ville ofret så mye tid og energi på å gi andre sine unger/ungdommer et slikt tilbud. Her kan nok noen foreldre ta lærdom i å engasjere seg litt mer! Keep up the good work. Men sett av litt tid til deg selv også (og ikke minst vennene dine!). Klem:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *