Endelig på vei til Italia :)

image

Da er dagen endelig kommet. Jeg får reise til Italia. Jeg simpelthen elsker Italia. Det er som bursdag, jul, nyttår(Ok ikke nyttår da…), sommerferie, nye sko og påskeferie på en gang.

Dessverre fikk jeg ikke dra på langweekend med mine gode venninne Linn, pga flykaoset før helgen. Men vi får komme oss på en annen tur senere i år. Mulig jeg må få inn noen lottotall for å få det til å gå i hop økonomisk. Men det er bekymringer til en annen dag.

Jeg har sjelden vært så redd for å forsove meg, som i dag. Men alt gikk i skjønneste orden. Bagasjen er sendt og flyet fra Bodø var i rute. Nå sitter jeg på Gardermoen(Oslo Lufthavn som det heter, men jeg bruker navnet. Det er jo langt unna plassen Oslo. Med mindre der har vært en stor kommunesammenslåing i området.. Might happen 😉 I allefall her sitter jeg. Det er bra anderledes her i ferietid enn resten av året. Det er liksom en helt annen gruppe mennesker som er på tur. Ting går ikke som jeg er vant til. Men det er ikke noe galt med det.

image

Jeg har god tid her i feriekaoset på Gardermoen – utlandsterminalen. Ikke mye annet å ta seg til, enn å se serier på mobilen og blogge om at jeg ser serier på mobilen. Tøfft! (Hahaha)

Skal se om jeg ser noen kjente fjes fra landslaget i drill som også skal til VM. Gleder meg! Lignano Sabbiadoro, Italy. Here we come!

image

 

This entry was posted in Andenes Drill, Opplev verden. Bookmark the permalink.

1 Response to Endelig på vei til Italia :)

  1. Ann Merethe says:

    God tur, line. Kos deg masse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *