Midnattstur til Kvilestein

Etter en stemningsfylt kveld med æresgjester og takketaler, tårer og latter, vin og god mat – satte et liten eskepdisjon utvalgte turgåere kursen mot marka.

Jeg skal hilse å si det var hardt på kroppen å starte på med turgåing igjen, men likevel så deilig! Svett og god ble jeg i allefall opp bakken til Kvilstein.

På Kvilstein var det naturlig nok kvile, Torild hadde med proviant i form av lykkebobler og hvitvin.

image

 

Som seg hør og bør ble det tatt selfie av gjengen. Vi bygger landet ble sunget av full hals i arbeiderbevegelsens ånd. Deretter gikk turen lystig nedover bakkene igjen. Ann Kristin sørget for å holde oppe humøret til alle med et godt variert musikkutvalg i form av allsang. Knut og Sissel Anne passet på at jeg ikke gikk på en smell og Bengt Ole holdt oppe moralen med historier som skapte latter og god stemning. En tur som alltid vil huskes som en vill ide, som ble en fantastisk opplevelse.

Etter tre dager på Rognan. Reiste vi derifra i dag. En samstemt fylkeskrets i Fagforbundet Nordland. Ei vellykka samling med gode debatter har vi hatt. Denna gjengen skal det bli bare artig å samarbeide med!

image

This entry was posted in Fagforbundet, Mitt liv som sporty :-). Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *