Husk å passe på deg selv nå….

….som moderlandet formelig flyter i melk og honning. Ja da drar FrP landsmøte egoismen enda ett hakk videre. Dersom velferden vår skal bestå må vi lukke grensene og ta vare på oss selv.

Jeg er fullt klar over at det finnes mange i Norge som ikke har det bra, og som trenger hjelp til å leve et verdig liv. Men det jeg ikke skjønner er hvorfor noen som har det like jævli ikke er vårt ansvar på grunn av en landegrense. Har ikke vi som mennesker et ansvar til å ta vare på mennesker her på jorden. På jorden forøvrig faktisk også.. Huffda synes du jeg ble for rosarød nå? Hadde jeg en for romantisk forestilling om hvordan verden bør være??! Hvilket ansvar vi bør ta!

image

Det er akkurat den kynismen i deg FrP spiller på. Det er strengene som sier du fortjener bedre, du har rettigheter og slitt for det i dette landet. Du må for all del ikke gi fra deg noe. Ikke dele. Du må mistenke alle for å være ute etter å stjele, plyndre og utnytte vårt godtroende norske hjerte. Kjære deg norske medborger, det gode norske hjerte er på tur å stivne til stein. Hvordan vi lukker og hermetiserer vår rikdom til oss selv kommer til å ødelegge oss fullstendig. Det som er enda mer naivt er å tro at det som foregår i verden forøvrig ikke berører vår selvlagde bunker i nord.

Det farger oss på måter vi kommer til å slite med å gjøre opp for i fremtiden. Uavhengig religion eller tro forøvrig(sa ateisten) kommer det en dag da hver å en av oss må svare for det vi har gjort eller ikke har gjort. Jeg håper ingen av oss da må svare for at vi har støttet FrP i sine holdninger, men fra nå av tar avstand til tallfesting av menneskers elendighet og håpløshet. Vi mangler ikke penger, vi mangler ikke velferd – vi mangler medmenneskelighet.

This entry was posted in Politikk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *