Hva er så dette mon tro?

I dag starter jeg en ny serie blogginnlegg der jeg spør dere om dere veit hva gjenstanden på bildet er. Det er mulig det venter en premie til den som vinner.

Den første gjenstanden klar for å bli gjettet på, har jeg funnet på kontoret til min gode kollega i Tromsø, Ole Gustav Haavold. Den er ca 10-15cm lang. Hva er så dette mon tro?

image

This entry was posted in Hva er så dette mon tro?. Bookmark the permalink.

4 Responses to Hva er så dette mon tro?

  1. line says:

    Tusen takk for gode å kreative gjett. Likte bokhund ideen Anita. Men det er nok Kari(tydeligvis)klok som har rett. Det er en bestikkhund, eller smørkniv holder som Ole Gustav kalte den. Her velger jeg å tro at Kari har mer rett enn han også om navn. Ikke minst fordi han hadde den på kontoret sitt. Hva gjør den der, det er jo et betimelig spørsmål??! Men hva han gjør av bestikk-hvile innenfor sine egne fire kontorvegger er vel bare hans sak…

  2. Anita says:

    Vesst du har funne den på et kontor tænk æ at den må vær til nytte der også… Så æ tippa at den lange hunden der skal brukes til å sørge for at boka du har slått opp i, og som ligg på kontorpulten ikke skal skift side eller lukkes igjen… Du sett den lange hunden over boka, med frambeina på side 231 og bakbeina på side 232, og TATAAAA! ..boka blir ligganes sånn:)

  3. Kariklok says:

    Jau du, dette e en bestikkhund! Når du er i kultivert selskap så hviler du rett og slett kniven og gaffelen på hunden mens du feks henter deg mere mat.

  4. Ann Merethe says:

    Tja. Hund i utgangspunktet.
    Lang kropp på denne hunden kan man bruke til så meget. Blant annet ha dagens fine ord.
    Hendingar dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *