25.mars er tydeligvis anerkjent som den store vaffeldagen. Nytt for meg, men det feires i store deler av Verden. Det heile i sammenheng med både Jesu fødsel og vårtegn og det som mere er…
På jobb hos meg er noen bekymret at den store vaffeldagen tar oppmerksomhet bort fra den store brennvinsdagen. Også nytt for meg, men jeg ser ikke hvorfor disse to ikke lar seg kombinere 😉
Så klart hadde snille Berit og Laila stekt vafler til oss i dag til lunsj.
Vafflene smakte helt nydelig. Både rømme, brunost og syltetøy var tilgjengelig for de som ønsket det.
På matprat.no leser jeg om vaffeldagen og vafler med variasjoner. I dag må jeg si jeg fikk oppleve en variasjon jeg ikke har NOE lyst å smake.
Nemlig vafler med ribberull 🙁 Det er ikke alltid lett å forstå hva som får Tore(min kollega) til å svelge en slik kombinasjon. Men jeg får da virkelig tro det smakte fortreffelig. For vafflene gikk ned på høykant, med ribberull for Tore, og med annet tilbehør eller el naturell for oss andre.
Nok en fin tradisjon jeg kan like 🙂
Dokk lyt gje fan i å lepje med vaffla mi!!!
Helt vilt! Det er ikke måte på hva de finner appetittvekkende på Mo 😉
De derrane Mo væringan har noen sære vaner.