13åring fra Brasil bosatt i Amsterdam – thats me!

Det er et trivelig tidsfordriv å ta tester på nettet. Spørsmål om ditt, og quiz om datt. Hvilken type menneske er du? Kan du trønderdialekt? Hvilken Kardashian ligner du mest på…?

Den siste uken har jeg tatt tre tester som gir meg glede og grunn til bekjymring.

imageJeg gleder meg over å ha en brasiliansk sjel. Jeg beundrer deres kvaliteter som folkeslag. Dessverre har jeg alt for sjelden og se de samme kvalitetene i meg selv. Men om dette stemmer er det jo bare å kjøre karneval i Rio hver kveld…..

Bortsett fra det faktum at min brasilianske sjel burde aller helst bodd i Amsterdam… Hm…?!

image

Ikke det at det plager meg så veldig. Det er en fin by, og jeg liker meg godt der altså. Tror faktisk jeg kunne trivdes godt i Amsterdam, sånn helt sett bort i fra at jeg ikke snakker nederlandsk. Og veit ikke heller om jeg har nok veske i halsen til å få lydene i det språket til å gå flytende heller. Men jeg er ved godt mot 🙂

image

 

….det er derimot denne testen som gjør meg bekjymra. Ut i fra min forståelse og svar på spørsmålene har testresultatene kommet frem til at jeg må jo da være 13 år. Det er bra ungt det. Jeg har så vidt startet på ungdomsskolen. Kysset nabogutten på utfordring. Verden roterer rundt tv, klær og hvilken kjendiser som er i Topp.

Det er mulig testen har truffet godt. Bedre enn jeg aner. Men jeg velger å tro at her har de bommet litt med spørsmål som ikke forteller noe om alder. Vi spiller jo dataspill uansett alder. Det er ingen sammenheng med alder og kaffedrikking. Alle har vi Facebook og snap, både bestemor og barnebarn. Hva folk flest vil bruke tida på er å være førti og oppføre seg som 13. Nå kan jeg være det. Jeg har tatt testen, og beviset er klart 😉

This entry was posted in Alt mulig. Bookmark the permalink.

2 Responses to 13åring fra Brasil bosatt i Amsterdam – thats me!

  1. line says:

    Det har du rett i Ann Merethe 🙂 men 13 er ikke direkte en følelse jeg innehar… 23 derimot 😀

  2. Ann Merethe says:

    Jeg har sagt det før og sier det igjen.
    Vi er ikke gamlere enn vi føler oss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *