Julebloggen del 17: Nyttårsaften

På selve nyttårsaften kvelden dro æ tell ho Fancy(Lisbeth) og han Roger, sammen med han Yngve og ho Ingvild og sønnen hannes Roger han Mats. Der blei det servert blomkålsuppa til forrett, kalkun til hovedrett og Rogers kanongode hjemmelagde karamellpudding til dessert.

Etter mat var det ikkje så lenge til det gamle året rant ut. Så det var egentlig bare å finne varme klea og sko, noen tok på seg lilla stilongs også synes æ huske. .. og så gikk vi ut for å skyte opp(det tok han Roger sæ av) og se på rakettan. Den gale naboen til ho Fancy og han Roger holdt på å fyre på hele Ghettoen med sine raketta. Da det eine batteriet liksågodt la sæ nedførr i vinden og skøyt langs bakken. Herrefred førr et liv! Æ va sekker på at æ skulle bli kraftig brent av en ufin rakett på avveie. Men det gikk fint med oss alle…

…(æ støtte by the way, felles offtentlig oppskyting! Detta vi driv med e ikkje trygt.. men veldig artig for noen, og veldig farlig for andre…)

GODT NYTT ÅR! Vi skålte med champagne da klokka runda midtnatt. Deretter var det inn, få varmen i kroppen, og for å spise kaker 🙂 Førr ho Fancy hadde jo bakt litt også. Vi avslutta den trivelige kvelden med et hyggelig slag med Carcassonne.

Husk på fem enkle regler for lykke:
1. Fri deg fra hat – tilgi.
2. Fri hjernen fra bekymringer – de fleste skjer aldri.
3. Lev enkelt og sett pris på det du har.
4. Gi mer.
5. Forvent mindre fra folk, men mer fra deg selv.

Til lykke med det nye året alle sammen!

This entry was posted in Julebloggerier. Bookmark the permalink.

1 Response to Julebloggen del 17: Nyttårsaften

  1. Bridge says:

    Enig med dæ, rakettene bør fagfolk ta seg av, mye tryggere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *