Julebloggen del 9: Julekvelden

Når jula ringes inn, er vi stortsett ferdigpyntet, både hus og folk. Julemusikk strømmer fra tv og det lukter julemiddag i hele huset. Vi går til bords, og spiser et fantastisk måltid. Underveis har vi hatt noen uventa problema. Som eksempelvis det store julemysteriet med den ufrivillige potetdampestoppen. Det gikk nok ei god stund før vi oppdaga at noen hadde dratt ut kontakten til dampkokeren, for å få plass til foodprosessoren, slik at kalrotstappen kunne ferdigstilles. Uansett kor lang tid dette forsinket oss, er vi alle klar på at det var ei rett prioritering. Kålrotstappe er yammi!

 

Nå som julen har senket seg over oss ønsker jeg alle ei god og fredelig jul.

I kveldinga åpner vi pakker og gleder oss masse over alt det fine vi har fått. Etterpå prøver vi ut flest mulig. Det som bryter med fredelig jul er sourroundanlegget som æ ga han Kai-Inge. Da det skulle testes ringte ho mamma ho som leie i kjeller`n førr å høre om ho og sønnen va blitt hørelsskada….

Merkelig nok får vi plass til riskrem og fenalår, og noen julekaker etterhvert!

Julekvelden avsluttes med den store juleturneringa. I år går det i Super Mario på Wii. Her spælle vi på lag, nåkka som føre til nok av utfordinga. Se eget blogg innlegg 🙂

This entry was posted in Julebloggerier. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *